tiistai 15. marraskuuta 2011

Tää perus 8 faktaa hommeli.

Säännöt ovat seuraavanlaiset...
- kiitä tunnustuksen antajaa
- kerro itsestäsi kahdeksan satunnaista faktaa
- laita haaste eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle!

Kiitos Salla-Marialle, tästä ehkä hyödyllisestä kokeesta ja tekemisestä :D katsotaan mitä aatteita ja faktoja on hemmolla, koulupäivän jälkeen ja rentoutumisen äärellä. Mukana tietysti myös Murphy's Irish Stout kaverina.

1. Lähetäänpäs tästä kaaoksen keskeltä sanomaan ensiksi että, siivoaminen on mukavaa, opettavaista ja kasvattavaa. On aina hienoa löytää tietylle esineelle, siivoamisen sekamelskassa, paikka minne se sopii viimeistä paikkaa paremmin!

2. Opiskelen kolmatta vuotta alalla minne päädyin vahingossa. Tarkoituksena oli kyllä päästä kyseiseen kouluun, mutta ei Painotekniikan -linjalle. Vaan juurikin ulkoasuntoteutuksen puolle, joka tekee duunie digitaalisen ulkoasun ja miltä ne näyttävät sitten painattaessa. Mutta niin, eipä tässä mitään siinä sivussa pääse omatoimisesti oppimaan, mutta tietysti se enemmän ammattilaisen näkemys asiasta jää vähän arvailun varaan.

3. Olen laiska paskiainen ja haluaisin asua boheemissa.

4. Vuosaaresta on tosi huonot kulkuyhteydet stadiin, mikä sinänsä vituttaa koska Helsingin keskusta on niin mainio mesta.

5. Pienistä asioista nauttiminen, on liian harvoin arvostettavaa ja siksi harvinaista. Yhdestä lämpimästä keksistä teen ääressä voi olla paljon enemmän hyvää, hienoa, nautinnollista ja hyötyä, kuin sadasta samanlaisesta.

6. Tulinen ruoka on ihan helvetin hyvää, niinkuin myös mausteiset ruuat. Syödessä on mukava kokea muutakin, kuin se tylsä mautonmussuttaminen. Ruoka jossa voi välillä maistaa vaikka mitä ja tuntea ehkä välillä kun ruoka puskee vastaan jotain odottamatonta ja kipeää. On pakko hidastaa ja nauttia tästä vielä pitempään. Ruuanlaittaminen on aina jees. Veitsen käyttö, freesaus, kuulottaminen, käristäminen, keittäminen jne. Aivan loistavaa!

7. Kokeileminen ja hifistely eriasioissa on asia mitä on kiva myös tehdä yksinään. Siitä on niin helppo nauttia, kun jos asiaa lähdetään hifistelemään on pakko olla itselle joku todella mielenkiintoinen aihe, miten siitä voisi olla nauttimatta! Kyseessä siis vaikka nyt: Kaljat, teet tai musiikki. Kaikista löytyy niin paljon kaikkea, musiikista tietysti aina vain enemmän.

8. Fakta kahdeksan on, että teen liian vähän asioita missä olen hyvä, tai mistä asioista nautin. Pitäisi kehittää taitoja varmaan siinäkin.


Tunti liian ajoissa! 1520 kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti